Başkan Şahin, Oğuzeli ilçesinde incelemelerde bulundu

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Oğuzeli ilçesinde kurum tarafından yapılan ve yapılacak çalışmalar için Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin ile ilçede incelemelerde bulundu.

Başkan Şahin, Oğuzeli ilçesinde incelemelerde bulundu
Yayınlama: 30.08.2024
2
A+
A-

Başkan Bekir Öztekin ile beraber sahada incelemelerde bulunan Başkan Fatma Şahin, Sacır Deresi’nin son durumu, yeni yapılacak yol çalışmaları, çevre düzenlemeleri, altyapı ve içme suyu yatırımları hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Şahin, Oğuzeli ilçesinde incelemelerde bulundu

Ziyaret ve saha gezisi sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Fatma Şahin, Büyükşehir Belediyesi’nin bütün üst düzey yönetimi ve teknik ekibiyle ilçede çalışmaları incelediklerini belirterek şunları söyledi:

“Sayın Bekir Öztekin, kısa sürede Oğuzeli’nde yaptığı çalışmalar çok kıymetli. Oğuzeli’nin geleceği çok aydınlık. Bana çok ilham ve çok büyük bir güç veriyor; beni çok heyecanlandırıyor. Altyapıda özellikle Sacır’a çok ciddi mali yatırımla arıtma projesini yapmıştık. Küçük revizyonlar gerekiyor. 15 Ekim ile 15 Kasım arası birlikte çalışarak bu revizyonu yapacağız. Oğuzeli için yeni bir içme suyu projemiz var. Bunu Dünya Bankası’ndan hibe olarak aldık. Bunun altyapısını şu anda ekiple çalışıyoruz.”


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.