Yenimahalleliler zafer kutlamalarında buluştu

Yenimahalle Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102’inci yılı münasebetiyle Ragıp Tüzün Parkı ve Murat Karayalçın Kent Meydanı’nda iki ayrı konser düzenledi.

Yenimahalleliler zafer kutlamalarında buluştu
Yayınlama: 30.08.2024
1
A+
A-

Yenimahalle sakinlerinin ellerinde Türk Bayraklarıyla eşlik ettiği konserlerde, Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı. Kısa bir mesajla 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Sizler, 102 yıl önce Sakarya’da Dumlupınar’da Kocatepe’de vatan uğruna her şeyini ortaya koyan ecdadımızın kanlarının boşa dökülmediğinin  kanıtısınız. Sizler, Kuvayi Milliye ruhunun, Gazi Mustafa Kemal Atatürk sevgisinin asla bitmeyeceğinin, cumhuriyet meşalesinin asla sönmeyeceğinin, gelecek güzel günlere olan umudumuzun nedenisiniz. Sizlere söyleyecek tek şey var. Sizlerle adı Bandırma olan gemide birlikte yolculuk etmekten gurur duyuyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızın 102’inci yılı kutlu ve sonsuz olsun” dedi.

Kutlamalar kapsamında; Yenimahalle Ragıp Tüzün Park’ında Tolga Kaya, Batıkent Murat Karayalçın Kent Meydanı’nda ise Duygu Kutlu sahne aldı.

 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.