İABB’de yeni dönemin ilk encümen toplantısı yapıldı

İç Anadolu Belediyeler Birliği’nin (İABB) yeni yönetim kurulu ile ilk Encümen Toplantısı, Birlik Başkanı ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın başkanlığında yapıldı.

İABB’de yeni dönemin ilk encümen toplantısı yapıldı
Yayınlama: 29.08.2024
0
A+
A-

Birlik üyesi belediyelerden gelen taleplerin değerlendirildiği ve Encümen Üyeleri Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu ve Birlik Genel Sekreteri Salim Çoruk’un katıldığı encümen toplantısı birliğin hizmet binasında gerçekleştirildi.

İABB, birliğe üye belediyelere destek olmak ve onları ayakta tutmak amacıyla siyasi parti gözetmeksizin herkese kucak açarak Türkiye Belediyeler Birliği’nden sonra 225 üye belediyesiyle Türkiye’de en çok üyeye sahip Bölge Birliği olmaya devam ediyor.

İABB’nin her yıl güçlenerek yoluna devam ettiğini vurgulayan Yaşar, “2014 yılında İABB’ye başkan olduğum zaman 37 üye belediyemiz vardı. Bugün her partiden katılımcı belediyeler olmak üzere 225 üyemiz var. Bugün Türkiye Belediyeler Birliği’nden sonra en büyük bölgesel birlik İç Anadolu Belediyeler Birliği’dir. Göreve geldiğimiz günden itibaren büyük belediyelerden aldık çam sakızı çoban armağanı olarak küçük belediyelere katkı yaptık” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.