Chery sahipleri “With Chery With Love” etkinliğinde bir araya geldi

Chery, İstanbul Boğazı’nda tekne gezisi düzenledi. Chery, global alt markası olan With Chery With Love (WCWL) ile düzenlediği etkinlikte Chery kullanıcılarıyla bir araya geldi.

Chery sahipleri “With Chery With Love” etkinliğinde bir araya geldi
Yayınlama: 28.08.2024
1
A+
A-

Chery Holding Group, uygulamaları ve yenilikçi teknolojileriyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Chery Holding Group’un 39,1 milyar dolar gelirle Ağustos 2024'te Fortune Global 500 listesinde 385'inci sırada yer alması, markanın gelişiminde önemli bir başarıya işaret ederken, aynı zamanda başarılı küreselleşme stratejisini ve üstün pazar performansı da gözler önüne seriyor.

İçten yanmalı araçlardan yeni enerji araçlarına ve markanın güçlü yerel varlıklarından kapsamlı küreselleşme stratejilerine kadar Chery, yıllık satışlarını 2021 yılında 962 bin adetten 2022 yılında 1,233 milyon adede ve 2023 yılında ise 1,881 milyon adede çıkarttı ve böylece sadece üç yılda satışlarını neredeyse iki katına çıkartmış oldu. Tüm bu satış başarıları markanın küresel pazarlara sunduğu üstün donanımlı ve yüksek kaliteli modellerin ne derece rekabetçi olduğunun altını bir kez daha çizmiş oldu.

Chery sahipleri “With Chery With Love” etkinliğinde bir araya geldi

2001 yılında yurt dışı pazarlarda da ihracat stratejisini başlatan Chery, bugün gelinen noktada 80'in üzerinde ülke ve bölgede faaliyet gösteren küresel ve güçlü bir marka haline geldi. Chery, bu pazarlarda derin bir iz bırakmasının yanı sıra güçlü bir marka etkisi yarattı ve müşteri sadakati oluşturdu. Küresel ortaklıkların yanı sıra etkileşimi yüksek etkinlikler sayesinde Chery, küresel pazarlarda yaygın şekilde tanındı ve saygı gördü.

Üst üste yedi yıl boyunca Kantar BranZ En İyi 50 Çinli Üretici Markalar raporunda yer alan Chery, son olarak otomotiv kategorisinde en üst sırayı alarak başarısını ve üstün gelişimini bir kez daha kanıtlamış oldu. Kullanıcı ilişkilerini sürekli geliştiren ve markanın çift yönlü büyümesini hızlandıran bu anlayışı benimseyen Chery, bu sefer tarih açısından zengin ve enerjik bir ülke olan Türkiye’de oldukça özel bir deneyime, kullanıcılarıyla beraber ev sahipliği yaptı.

Mart 2023’te Türkiye pazarına resmen giriş yaptığı andan itibaren kaliteli ürünlerin yanı sıra üstün hizmet anlayışıyla da rekabetçiliğinden ödün vermeyen Chery, Türk toplumuna daha fazla adapte olmak ve araç sahipleriyle daha yakın bağlantılar kurmak için Chery’nin küresel kapsayıcılığını ve uluslararası vizyonunu ortaya koyan WCWL ile İstanbul Boğazı’nda düzenlediği özel bir tekne turunda Chery kullanıcılarıyla bir araya geldi.

Chery sahipleri “With Chery With Love” etkinliğinde bir araya geldi

Etkinlikte Chery sahipleri İstanbul Boğaz’ının keyfini çıkardı. Ayrıca bu rahat ve keyifli ortamda Chery markasının değerlerini ve marka felsefesini daha iyi anlayıp tanıma fırsatı da buldu.

Marka, ekim ayında “Bizim İçin, Gelecek İçin!” temalı 2024 Chery Uluslararası Kullanıcı Zirvesi’ni düzenleyecek. Bu sayede marka, kullanıcılar ve Chery arasında derin bir diyalog yaratmasının yanı sıra geleceğin heyecan verici teknolojilerini Chery kullanıcılarıyla birlikte ön görecek ve kullanıcılarla bir kez daha yakın bir bağ kurma fırsatı bulacak.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.