Başkan Büyükkılıç, Tomarza’da vatandaşlarla bir araya geldi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Tomarza ilçesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlarla görüştü.

Başkan Büyükkılıç, Tomarza’da vatandaşlarla bir araya geldi
Yayınlama: 28.08.2024
0
A+
A-

İlçe ziyaretlerini aralıksız sürdüren Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Tomarza ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

İlçe ziyaretinde Büyükkılıç’a, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Türkmen, AK Parti Tomarza İlçe Başkanı Erhan Şahin, Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürü Yavuz Çağan, Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Duran Safrantı, Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Nurettin Kocabay ile KCETAŞ Dağıtım Varlıkları ve Şebeke İşletme Direktörü Şevket Taş eşlik etti.

İlçede esnaf ve vatandaşlarla sohbetler gerçekleştiren Başkan Büyükkılıç, talepleri de dinleyerek esnafa hayırlı ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu.

Tomarza ilçesi ziyaretini değerlendiren Büyükkılıç, “Güzel ilçemiz Tomarza’nın gönlü güzel kadirşinas esnaflarını ziyaret ederek, hayırlı ve bereketli kazançlar diledik. Bizleri her zaman güler yüzleriyle bağrına basan Dadaloğlu’nun torunlarına yürekten teşekkür ederim” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.