Zabıta personeli şehit Veli Aycan, BBB tarafından anıldı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi (BBB) Zabıta Dairesi Başkanlığı zabıta personeli Veli Aycan’ın 3’üncü ölüm yıl dönümü nedeniyle Toplu Taşıma Merkezi’nde pilav hayrı düzenlendi.

Zabıta personeli şehit Veli Aycan, BBB tarafından anıldı
Yayınlama: 27.08.2024
1
A+
A-

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi (BBB) Zabıta Dairesi Başkanlığında görevli iken 9 Ağustos 2021 tarihinde Kurtdereli Mehmet Pehlivan Yağlı Güreşleri sonrasında görev dönüşü trafik kazası sonucu hayatını kaybeden zabıta personeli Veli Aycan adına Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Toplu Taşıma Merkezi’nde pilav hayrı düzenlendi.

Pilav hayrına Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Bülent Mavuk ve Aycan’ın mesai arkadaşları tam kadro katıldı.

Görev şehidi Veli Aycan anısına düzenlenen pilav hayrıyla ilgili açıklama yapan BBB Zabıta Dairesi Başkanı Bülent Mavuk “9 Ağustos 2021 tarihinde Kurtdere Güreşleri’nin ardından görev dönüşü geçirdiği trafik kazasında vefat eden personelimiz Veli Aycan’ın anısına ve ailesine bugüne kadar sahip çıktığımız gibi bundan sonra da sahip çıkmaya devam edeceğiz. Her zaman onun ailesinin yanında olacağız.” ifadelerini kullandı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.