Başkan Eşki ve İZSU Genel Müdürü Erdoğan’dan inceleme turu

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, yağmur sezonu öncesi İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi (İZSU) Genel Müdürü Gürkan Erdoğan ile birlikte inceleme turuna çıktı.

Başkan Eşki ve İZSU Genel Müdürü Erdoğan’dan inceleme turu
Yayınlama: 27.08.2024
2
A+
A-

Karacaoğlan, Doğanlar, Işıkkent ve Pınarbaşı’nda incelemelerde bulunan Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki ve İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi (İZSU) Genel Müdürü Gürkan Erdoğan, mahalle muhtarları ve ilgili bürokratların eşlik ettiği gezide, ilçenin kritik noktalarında yaşanabilecek sorunları yerinde tespit etti.

Erdoğan’a Işıkkent’teki Arap Deresi üzerinden geçen tarihi köprüde aslına uygun olarak yaptıkları restorasyon çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Eşki, derenin ıslahı için işbirliği içinde de gerekli adımların atılacağını ifade etti.

Eşki, Erdoğan ile birlikte Manda Çayı ve Pınarbaşı’nda incelemelerde bulunarak, yağışlı havalarda sıkıntı yaşanan bölgelerde yapılacak çalışmaları değerlendirdi.

Derelerin ıslahından mazgalların temizliğine, vatandaşların taleplerine hızlı bir şekilde yanıt vereceklerini belirten Başkan Eşki, kış aylarını sorunsuz geçirebilmek için tüm ilgili kurumlarla işbirliği içinde olduklarını vurguladı. 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.