Başkan Bingöl, İçmeler Mahallesi’ni ziyaret etti

Tuzla Belediye Başkanı Avukat Eren Ali Bingöl, bugün erken saatlerde İçmeler Mahallesi’ni ziyaret ederek esnaf ve vatandaşla bir araya geldi.

Başkan Bingöl, İçmeler Mahallesi’ni ziyaret etti
Yayınlama: 26.08.2024
1
A+
A-

Tuzla Belediye Başkanı Avukat Eren Ali Bingöl, sabah saatlerinde İçmeler Mahallesi'ni ziyaret ederek incelemeler yaptı. 

Bingöl, “Mahallemizde yeni yeşil alanlar oluşturacak, mevcut parkları yenileyeceğiz. Yolların genişletilmesi ve kaldırımların düzenlenmesi için projelerimiz hazır. Ayrıca, aydınlatma çalışmaları ve çevre düzenlemeleriyle mahallemizin çehresini değiştireceğiz” dedi.

Başkan Bingöl, İçmeler Mahallesi’nin öncelikli mahalleler arasında yer aldığını ve kentsel yenileme kapsamında binaların yenilerinin yapılmasıyla yeni ihtiyaçların da ortaya çıktığını söyledi. Bu ihtiyaçları hızla tespit edip, gerekli yatırımları yaptıklarını belirten Bingöl, şunları söyledi:

“Yerinde Çözüm ile bu hafta İçmeler Mahallesi’ndeydik. Muhtarımız Muammer Pehlivan ile esnafımızı ve mahalle sakinlerimizi dinledik. Tuzla’da her mahallemizin ihtiyaçlarını yerinde tespit edip ve en kısa sürede çözüme kavuşturuyoruz. Ziyaretler sırasında Tuzlalıların taleplerini alıyoruz. İçmeler Mahallesi’ndeki çalışmalarımızı hızla tamamlayacağız.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.