Başkan Büyükkılıç, Bünyan’daki sel bölgesinde inceleme yaptı

Kayseri Büyükşehir İtfaiyesi, Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünün (KASKİ), Fen İşleri ve Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekip ve ekipmanları ile sel bölgesinde çalışmalar yürütüyor.

Başkan Büyükkılıç, Bünyan’daki sel bölgesinde inceleme yaptı
Yayınlama: 25.08.2024
2
A+
A-

Sel felaketinin boyutlarını tespit etmek, önlem almak ve arama kurtarma faaliyetleri gerçekleştirmek üzere bölgeye giden Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ve Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, Afet ve Acil Durum (AFAD) Yönetimi, UMKE, JAK, Anda arama kurtarma ile Türkuaz ekipleri, afete müdahale ederken çok sayıda yardım kuruluşu da bölgedeki vatandaşlara yardım etti.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç da AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, Vali Gökmen Çiçek, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hakan Dedebağı, Bünyan Kaymakamı Turgut Gülen, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, MHP İl Başkanı Seyit Demirezen ve Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin ile birlikte sel bölgesinde incelemelere bulundu.

Yaşanan sel felaketi dolayısıyla hemen bölgeye ulaşan ve gece geç saatlere kadar çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Büyükkılıç, sel felaketinin herkesi derinden etkilediğini ancak dayanışma ve birlikle bu zorluğun üstesinden geleceklerine işaret etti.

Büyükkılıç, “Bugün yaşadığımız sel felaketi hepimizi derinden etkiledi. Ancak biliyorum ki, dayanışma ve kararlılıkla bu zorluğun üstesinden geleceğiz. Ekiplerimizle birlikte sahadayız; yaraları hızla saracağız. Birlikte daha güçlü olacağız” ifadelerini kullandı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.