Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden dağ yöresine yeni itfaiye istasyonu

Bursa Büyükşehir Belediyesi, dağ yöresinde Keles, Büyükorhan ve Harmancık itfaiye gruplarına ana istasyon olarak faaliyet gösterecek olan Orhaneli İtfaiye İstasyonu’nu hizmete açtı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden dağ yöresine yeni itfaiye istasyonu
Yayınlama: 23.08.2024
1
A+
A-

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 4 dağ ilçesi olan Orhaneli, Keles, Büyükorhan ve Harmancık’a doğrudan hizmet verecek ana istasyon olan Orhaneli İtfaiye İstasyonu’nu hizmete açtı. İstasyon, 4 araç ve 18 personelle olası yangın ve afet durumlarına hazırlıklı olarak dağ yöresine hizmet verecek.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in yanı sıra, açılış törenine Orhaneli Belediye Başkanı Ali Osman Tayır, Harmancık Belediye Başkanı Haşim Ali Arıkan, CHP Orhaneli İlçe Başkanı Hakan Durgut, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden dağ yöresine yeni itfaiye istasyonu

Törende konuşan Başkan Mustafa Bozbey, vatandaşları her türlü yangın ihtimaline karşı tedbirli ve dikkatli olmaya davet etti.

Başkan Bozbey, Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye grubunu güçlendirmeye devam edeceklerini de belirterek, şunları söyledi:

“Yangınlara kısa süre içinde müdahale etmek Bursalılara karşı en önemli sorumluluklarımızdan biri. Bölgemizde, özellikle son zamanlarda orman yangınlarının artışı, dikkatsizlik sonucu fabrika ve benzeri alanlarda çıkan yangınlar nedeniyle de itfaiye grubumuzu güçlendiriyoruz. Benimsemiş olduğumuz insan öncelikli yönetim anlayışımızla Bursa itfaiye grubu olarak hem makine parkımızı hem de çalışan arkadaşlarımızın sayılarını artırmaya devam edeceğiz.”


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.