İnönü ve Han belediye başkanlarından Başkan Ünlüce’ye ziyaret

İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı ve Han Belediye Başkanı Bekir Belceli, Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi makamında ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.

İnönü ve Han belediye başkanlarından Başkan Ünlüce’ye ziyaret
Yayınlama: 23.08.2024
1
A+
A-

İlk olarak İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, Başkan Ünlüce’yi ziyaret etti. Hamamcı, Ünlüce’ye tebriklerini ileterek görevinde başarılar diledi. Ayrıca, Hamamcı, İnönü’deki mandacılık faaliyetleri hakkında bilgi vererek olası iş birlikleri konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Sonrasında Han Belediye Başkanı Bekir Belceli, Başkan Ünlüce'yi ziyaret ederek, “Başarılı olacağınızdan hiç şüphem yok. Eskişehir’e anne şefkatiyle yaklaşmanız bizleri çok mutlu eder. Han’daki vatandaşlarımız, ilçe belediyesi seçimlerinde bizi tercih etti, büyükşehirde de sizi seçtiler” dedi.

Başkan Ünlüce, konuklarına nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, “Şehrimizi, ilçelerimizi daha ileriye taşımak için tüm belediye başkanlarımız ile iş birliğine büyük önem veriyorum. Önümüzdeki dönemde iş birliklerimizi daha da güçlendireceğiz” şeklinde konuştu.

Daha sonra Tüm Biçerdöverciler ve Hasat Makinecileri Federasyonu (TÜBİFED) Başkanı Ahmet Saltık, Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret etti.

Başkan Ayşe Ünlüce, ziyarette Hasat Desteği Projesi hakkında bilgi vererek, “Bu yıl bin 551 çiftçimize hasat desteği sağladık. Türkiye'de ilk kez Eskişehir’de başlattığımız uygulama ile 35 bin dekarın üzerinde alanı çiftçilerimize destek amaçlı hasat işlemini gerçekleştirdik. İmksnlarımız ölçüsünde çiftçilerimizi desteklemeyi sürdüreceğiz. Ayrıca, hasatta meydana gelen dane kaybının önüne geçerek çiftçilerimizin daha fazla kazanmasını sağlıyoruz.” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.