Mamak Belediyesi iş arayan vatandaşları işverenlerle buluşturuyor

Mamak Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü İstihdam Merkezi birimi, işçi arayan işletmeleri tek tek gezerek, çalışma koşullarını yerinde inceleyerek iş başvurusu için gelen vatandaşları işverenle buluşturuyor.

Mamak Belediyesi iş arayan vatandaşları işverenlerle buluşturuyor
Yayınlama: 23.08.2024
2
A+
A-

Ayrıca Mamak İstihdam Merkezi yetkilileri anlaşmalı işverenlerle toplantılar düzenleyerek işçi ve işvereni buluşturan etkinliklerle doğrudan ve sağlıklı bir iletişim kurmalarına yardımcı oluyor.

Mamak Kültür Merkezi’nde iş arayanlarla bir araya gelen Florya Yemek Ticaret Anonim Şirketi yetkilileri, çalışma şartları ve ücretlerle ilgili merak edilen soruları yanıtladı. 5 vardiya şeklinde farklı saatlerde çalışma seçeneği bulunan projede, işçilere yemek ve servis imkanı da sunuluyor. Florya Yemek, Mamak Belediyesi İstihdam Merkezi’yle yaptığı protokolle, Muhabere Elektronik ve Bilgi Sistemleri Okulu (MEBS) Projesinde çalışmak üzere aşçı, aşçı yardımcısı, garson, bulaşıkçı, şoför, depocu ve temizlik görevlisi olmak üzere farklı meslek gruplarından işçi alımı yapacak.

Florya Yemek’in, MEBS Okulu projesinde çalışmak üzere iş başvurusu yapacak olan adaylar için kriterleri şu şekilde; en az ilköğretim mezunu olmak, adli sicil kaydının temiz olması, vardiyalı çalışabilecek ve 55 yaşını geçmemiş olmak.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.