Başkan Er: Önceliğimiz vatandaşlarımızın talepleridir

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Kuluncak İlçesi’ni ziyaret ederek, esnaf ve muhtarlarla bir araya geldi.

Başkan Er: Önceliğimiz vatandaşlarımızın talepleridir
Yayınlama: 22.08.2024
2
A+
A-

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Kuluncak İlçe gezisi programına ilk olarak Kuluncak Kaymakamı Ahmet Yeşilyurt’a yaptığı ziyaretle başladı. Ardından Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz’i ziyaret eden Başkan Er, değerlendirmelerde bulundu. Daha sonra AK Parti Kuluncak İlçe Teşkilatı ve MHP Kuluncak İlçe Teşkilatını da ziyaret eden Er, Kuluncak esnaflarıyla görüşmeler gerçekleştirdi.

Kuluncak İlçesi ziyaretlerinin ardından Kuluncak muhtarlarıyla bir araya gelen Başkan Er, Kuluncak ilçesinde yapılan çalışmalar ve yapımı devam eden hizmetler hakkında açıklama yaptı.

Kuluncak ilçesinin su sorununu çözdüklerini belirten Er, şunları söyledi:

“Sarıca'dan buraya 45 kilometrelik bir ishale hattıyla yeni bir su geliyor. Saniyede 50 litre debisi olan bir su geliyor. Kuluncak ilçesinin altyapı ile ilgili ihalesini yaptık. Bu yıl içerisinde başlayıp Allah'ın izniyle bu sorunu da bitirmiş olacağız. Tabii arıtma ile ilgili çalışmalarımız da şu anda söz konusu. Hak sahiplerinin konutlarını peyderpey teslim ediyoruz. Hatta Ekim sonu itibariyle yaklaşık 8 bine yakın konut daha teslim edilecek. Kuluncak ilçemizde de 65 sosyal konut projemiz için görüşmelerimizi hızlandırdık. İnşallah Kuluncak ilçemizin sosyal konutlarını sahiplerine teslim edeceğiz.”

Başkan Er daha sonra TOKİ Konutları ile atıl durumda olan Kuluncak Soğuk Hava Deposu ve Çekirdek kırma tesislerinde de incelemelerde bulundu.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.