Balıkesir Büyükşehir Belediyesinden “Yakın Çözüm Merkezi”

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, halkın sorunlarına en hızlı çözümü sunmak amacıyla ‘Yakın Çözüm Merkezi’ni hayata geçirdi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesinden “Yakın Çözüm Merkezi”
Yayınlama: 22.08.2024
0
A+
A-

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın'ın hayata geçirdiği ‘Yakın Çözüm Merkezi’ projesi ilk çalışmasını Ayvalık’ta gerçekleştirdi

Ayvalık Cumhuriyet Meydanı’nda stant kuran ekipler, 4 grup halinde tüm mahalleleri dolaştı. Görüş, öneri ve taleplerini Yakın Çözüm ekiplerine ileten vatandaşlar, hizmetten memnun kaldıklarını ifade etti.

Başkan Akın’ın talimatıyla Ayvalık’taki tüm vatandaşlara ulaşarak birebir taleplerini dinlediklerini söyleyen Yakın Çözüm Merkezi ekip sorumlusu Gürcan Özçelik “Vatandaşlarımızla görüşmelerimiz sonunda hep olumlu sonuçlar aldık. Biz de tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte mahallelerde ayak basılmadık yer, çalınmadık bir kapı bırakmıyoruz. Ayvalık Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan masamızın yanı sıra 50-60 kişilik bir ekibimizle tüm Ayvalık mahallelerine dağılmış bir şekilde, vatandaşlarımızın kapılarına giderek görüşmeler sağlıyoruz” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.