Schafer ile eve dönüş başladı

Schafer, sonbaharın yaklaşmasıyla “Şehirde Yenilik, Evinizde Schafer Var” mottosuyla, lezzetli kahvaltılar için tost ve çay makinelerinden, termoslara kadar pek çok ürünle tüketicilerin karşısına çıkıyor.

Schafer ile eve dönüş başladı
Yayınlama: 22.08.2024
3
A+
A-

Schafer, “Şehirde Yenilik, Evinizde Schafer Var” mottosuyla şehre ve okula dönüş döneminde tüm evlerin ihtiyaç duyacağı ürünlerle buluşmak üzere herkesi web sitesine ve mağazalarına davet ediyor.

Çift katlı duvar yalıtımı özelliğiyle içecekleri 4-6 saate kadar sıcak/soğuk tutma özelliğine sahip olan Schafer Iron Man Çelik Termoslar güvenli kullanım özellikleri ile tercih ediliyor. 350 ml kapasiteye sahip kaliteli paslanmaz çelik hazneli ve sızdırmazlık özelliğine sahip Iron Man Kupa Termos, ergonomik ve kolay kullanımı sayesinde okullarda da öğrencilere güvenle eşlik ediyor.

Küçük ev aletleri kategorisinde yer alan Teelike Elektrikli Çay Makinesi, en kalabalık ailelere yetecek geniş kapasitesi, şık tasarımı ve kullanım kolaylığı ile dikkat çekiyor. 1.8 litre kapasiteli su ısıtıcısı ve 1 litre kapasiteli demliği ile tek seferde daha fazla çay hazırlama imkânı sunan paslanmaz çelik filtreli Teelike Elektrikli Çay Makinesi su haznesine uyumlu özel demlik kapağı sayesinde aynı zamanda su ısıtıcısı olarak da kullanılabiliyor. Gizli rezistans özelliği sayesinde daha minimal bir yapıya sahip olan makine enerji tasarrufu sağlarken, 1.500-1.800 W ısıtma gücü ile de en hızlı şekilde ısınıyor.

Contempo Tost Makinesi ise birbirinden lezzetli tost ve ızgaralar hazırlayabiliyor. Termostatı istenilen sıcaklığa ayarlayabilme imkânı ve 1.750 Watt gücü sayesinde hızlıca ısınarak kullanıma hazır hâle geliyor. Çizilmelere karşı dayanıklı, yanmaz ve yapışmaz özel kaplamalı pişirme yüzeyi ve çıkarılabilir plakaları sayesinde kolayca temizlenebiliyor. Üst kapağı 180 derece açılabilen Contempo Tost Makinesi aynı zamanda ızgara olarak da kullanılabiliyor.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.