Bornova Kemalpaşa Caddesi’nde zabıta karakolu kuruldu

Bornova Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ile birlikte önemli bir adım atarak Kemalpaşa Caddesi üzerinde, iki belediyeden personelin birlikte görev yapacağı zabıta karakolu kurdu.

Bornova Kemalpaşa Caddesi’nde zabıta karakolu kuruldu
Yayınlama: 22.08.2024
1
A+
A-

Altındağ Kemalpaşa Caddesi’ndeki pek çok işletme kaldırımları işgal ederek yayaların yürümesine engel olunca, Bornova Belediyesi önce denetimleri artırdı. Esnafın bir bölümü denetime ve yazılan cezalara rağmen kaldırım işgallerine devam edince, İzmir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ile birlikte önemli bir adım atılarak Kemalpaşa Caddesi üzerinde, iki belediyeden personelin birlikte görev yapacağı zabıta karakolu kuruldu.

Zabıta karakolu olarak kullanılacak konteyner, bölgedeki trafik akışını etkilememek amacıyla sabahın erken saatlerinde Kemalpaşa Caddesi üzerindeki yerine yerleştirildi. Çalışmalara Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki de katıldı.

Bornovalılar kadar bölgedeki diğer esnaf da şikayetçi olduğu işgal sorunuyla etkili bir şekilde mücadele etmek amacıyla kurulan Zabıta Karakolu’nda Bornova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı iş birliği yapacak. Yeni karakol sayesinde bölgenin sürekli kontrol altında tutulması planlanırken, düzenli aralıklarla işyerlerinin ruhsatları da kontrol edilecek.

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, kaldırımların yayalara ait olduğunu söyleyerek, Bornovalıların ilçedeki tüm kaldırımlarda güvenli bir şekilde yürüyebilmesi, hiçbir engelle karşılaşmaması için çalışma kararlılığında olduklarını söyledi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.