Bakan Bak’tan paralimpik sporcuların aile ve antrenörlerine teşekkür

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda mücadele edecek olan milli sporcuların ailelerine, kulüp ve antrenörlerine teşekkürlerini iletti.

Bakan Bak’tan paralimpik sporcuların aile ve antrenörlerine teşekkür
Yayınlama: 22.08.2024
0
A+
A-

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Gençlik ve Spor Bakanı Bak, 28 Ağustos-8 Eylül tarihlerinde Fransa’da düzenlenecek olan Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda ülkemizi temsil edecek 94 sporcunun başarısında emeği geçenlere teşekkür etti.

Paralimpik Oyunlarında Türkiye’yi 48’i kadın, 46’sı erkek olmak üzere toplam 94 sporcunun temsil edeceğini hatırlatan Bakan Bak, şunları söyledi:

“Paralimpik sporcularımızı Paris’e uğurlamak için sayılı günler kaldı. En az onlar kadar heyecanlıyız. Milli sporcularımız 15 branşta madalya mücadelesi verecek. Büyük bir azim ve özveriyle oyunlara hazırlanan sporcularımızın başarılı olacaklarına yürekten inanıyorum. Her bir Paralimpik sporcumuzun ayrı bir hikayesi ve hayalleri var.”

Bakan Bak, paralimpik sporcu başarılarının diğer engelli bireyler için ilham kaynağı olduğunu belirterek, şunları ifade etti:

“Engelli sporcularımızın toplumsal hayata daha aktif katılımını ve spor kariyerlerindeki olanaklara erişebilmelerini önemsiyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da bu konuya çok titizlikle yaklaşıyor ve hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyor. Sayın Cumhurbaşkanımıza verdiği destekten dolayı şükranlarımı arz ediyorum. Sporcularımızın Paralimpik Oyunlarda kazanacakları madalyalarla da başarılarını taçlandıracaklarına inanıyorum.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.