5. Uluslararası Eskişehir Yarı Maratonu ve Spor Festivali başlıyor

Eskişehir’de bu yıl 24-25 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek olan “ETİ Lifalif 5. Uluslararası Eskişehir Yarı Maratonu ve Spor Festivali” binlerce yerli ve yabancı sporcuyu buluşturacak.

5. Uluslararası Eskişehir Yarı Maratonu ve Spor Festivali başlıyor
Yayınlama: 21.08.2024
0
A+
A-

ETİ Lifalif’in ana sponsorluğunu üstlendiği, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Atletizm Federasyonu ve İkiyirmiüç Event Organizasyon iş birliğiyle düzenlenecek olan “ETİ Lifalif 5. Uluslararası Eskişehir Yarı Maratonu ve Spor Festivali” için geri sayım başladı.

24-25 Ağustos tarihlerinde Eskişehir’de düzenlenecek uluslararası organizasyonda spor festivali ve yarı maraton ile 2 gün boyunca 3 bine yakın yerli ve yabancı sporcu yer alacak.

Organizasyon, 24 Ağustos Cumartesi günü Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı’nda 10.00’da başlayacak olan Spor Festivali ile start alacak. Festivalde gün boyu spor etkinlikleri düzenlenecek.

10.00-19.00 saatleri arasında gerçekleşecek Spor Festivali’nde uzman antrenörler eşliğinde egzersizler yapılacak. Spor etkinliklerine her yaştan sporcu ve sporsever katılacak. 17.00’de ise Çocuk Koşusu gerçekleştirilecek. Saat 19.00’da “Sahibinden” grubunun sahne alacağı konser ile ilk gün tamamlanacak.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.