Başkan Özer’den Esenyurt’ta yardım seferberliği

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İstanbul Vakfı ile ortak yürütülen çalışma ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım kolisi ve kavurma dağıtımı gerçekleştirildi.

Başkan Özer’den Esenyurt’ta yardım seferberliği
Yayınlama: 20.08.2024
2
A+
A-

Esenyurt Belediyesi, ilçedeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda kolisi ve kavurma yardımında bulunmaya devam ediyor. Yıldız Aşevi’ne gelerek çalışmaları denetleyen Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer ilçe genelinde çalmadık kapı bırakmayacaklarını ve dezavantajlı grupların her zaman yanında olacaklarını vurguladı.

Konuşmasında herkesin insan onuruna yakışır bir şekilde yaşama hakkı olduğunu vurgulayan Başkan Özer, şunları söyledi:

“Biliyorsunuz, maalesef etin kilosu bin liraya dayandı. Bu yüzden herkes kasaptan ya da pazardan et alamıyor. Ancak herkesin bu ülkede, bu şehirde insan onuruna yakışır bir şekilde yaşama hakkı var. Birleşmiş Milletler'in kurallarına göre her insanın biyolojik olarak hayatta kalabilmesi için günlük alması gereken protein miktarı belirlenmiş durumda. Bu bir lüks değil; sağlıklı bir yaşam için zorunlu bir ihtiyaçtır. Uluslararası kurallara göre de bu ihtiyaçların devlet tarafından karşılanması gerekir. Maalesef uzun süredir sosyal devlet anlayışında sorunlar yaşıyoruz ve bu boşluğu sosyal belediyecilik yoluyla gidermeye çalışıyoruz.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.