Özel: Cumhuriyet Halk Partili belediyeleri sıkıştırmaya çalışan bir kötücül akıl var

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara’da düzenlenen Sosyal Demokrat Belediyecilik Eşgüdüm Toplantısı’nda konuştu.

Özel: Cumhuriyet Halk Partili belediyeleri sıkıştırmaya çalışan bir kötücül akıl var
Yayınlama: 20.08.2024
2
A+
A-

Özel’in konuşmasından bazı satır başları şöyle:

“Doğru işlerin her yerde birden yapılması, birtakım tecrübelerin hızla paylaşılması ve bu konuda hem eşgüdümün hem bu eşgüdümün sağlanabilmesi için kadrolara yönelik gerekli eğitimlerin hem de denetimin bir arada yürümesi gerekiyor. Tabii kendi iç denetimimiz kadar dışarıda Cumhuriyet Halk Partili belediyeleri bir yandan çalıştırmak istemeyen bir kötücül akıl, onun ekonomik imkanlarını kısıtlamak isteyen bir kötücül akıl, bir de çeşitli denetimlerle Cumhuriyet Halk Partili belediyeleri sıkıştırmaya çalışan bir kötücül akıl var.

Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak belediyelerimizin her türlü denetime sonuna kadar açık olduğunu ve özellikle geçtiğimiz son 5 yıllık dönemde yüzlerce müfettişin yapmış olduğu on binlerce denetimden nasıl alnımızın akıyla çıktığımızı milletimiz biliyor. Ancak bu oluşturduğunuz Eşgüdüm Konseyi’nin görevlerinden bir tanesi de hem belediyelerimizi rutin denetimlere hazır tutmak, hem kötü niyetli birtakım saldırgan tutumlara karşı onlara hukuku, teknik destek sağlamak hem de kendi iç denetimimizi gerçekleştirme gibi bir çabamız var.

Cumhuriyet Halk Partisi ailesine, yeni bir katılım var. Bu katılımı 1 Ekim’e kadar bekletemedik. Çünkü eğitimiyle, çalışkanlığıyla, bize yapacak çok katkısı, seçildiği seçim bölgesinde Adana’da çok faaliyeti olduğu için şu anda bağımsız milletvekili olan Sayın Bilal Binici, Cumhuriyet Halk Partisi’ne katılıyor. Tam da kelimenin oturduğu yerde tekrar baba ocağına dönüyor.”


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.