AK Partili Arslan’dan Afyonkarahisar Ziraat Odası Başkanı Çankaya’ya ziyaret

Afyonkarahisar, 19 Ağustos (Hibya) – AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, Afyonkarahisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Çankaya’yı ziyaret etti.

AK Partili Arslan’dan Afyonkarahisar Ziraat Odası Başkanı Çankaya’ya ziyaret
Yayınlama: 19.08.2024
0
A+
A-

Ziyaretleri sonrasında Afyonkarahisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Çankaya ile birlikte bir açıklama yapan Arslan, “Bugün Sandıklı Ziraat Odası’nda ekibimizle görüştükten sonra, Afyonkarahisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Bey’i ve ekibini de ziyaret ettik. Burada çiftçilerimizin sorunlarını konuştuk, nasıl faydamız olabilir ne gibi önerilerimiz olabilir. Bakanlığa üst makamlara ne tür tavsiyelerde bulunabiliriz bunları birlikte istişare ettik. Çiftçilerimiz bizim için Afyonkarahisar için oldukça önemli ve değerli. ” dedi.

Afyonkarahisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Çankaya ise şu ifadelere yer verdi:

“Hasan Vekilimizle de diğer vekillerimizle de daha önce görüştük. Bugün Milletvekillimizin Dr. Hasan Arslan bizleri ziyaret ederek, bizlerin sorunlarını dinledi. Biberinden, kavununa, kavunundan karpuzuna, domates, salatalık, patates ürünlerinde yaşadığımız tüm sorunları dile getirdik. Göründüğü ve bilindiği gibi Türkiye’de fiyatların düşük olması çiftçilerimiz sorun yaşıyor bizde çiftçilerimizi mağdur etmemek adına çalışmalara devam ediyoruz. Sorunları milletvekillerimize iletiyoruz. Onlars da belirttiğimiz gibi yeşil ürünlerde zararların aza indirilmesi için tohum desteği talep ediyoruz. Bu sayede çiftçilerimiz bir nebze olsun rahatlatabiliriz diye düşünüyoruz. “


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.