TRAC Afyonkarahisar Şubesi Genel Kurulu yapıldı

Afyonkarahisar, 19 Ağustos (Hibya) – TRAC Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti Afyonkarahisar Şubesi’nin ilk genel kurul toplantısı gerçekleştirildi.

TRAC Afyonkarahisar Şubesi Genel Kurulu yapıldı
Yayınlama: 19.08.2024
5
A+
A-

Toplantının açılış konuşmasını Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Demir yaptı. Demir, konuşmasında Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti'nin 1962 yılından bu yana ülke genelinde üstlendiği kritik görevlerden bahsederek, Afyonkarahisar Şubesi'nin de bu misyon doğrultusunda önemli çalışmalar yürüteceğini vurguladı.

Toplantının devamında, Şube'nin faaliyet raporu Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Demir tarafından okundu ve üyeler tarafından oy birliği ile ibra edildi.

Ardından yapılan seçimlerde, Yönetim Kurulu Başkanlığına Özgür Demir seçilirken, Başkan Yardımcılığına Ahmet Gürel, Sekreterliğe Batuhan Arslantatar, Saymanlığa Serdar Gülbahar, Yönetim Kurulu Üyeliğine Muttalip Deniz ve Genel Merkez Delegeliğine Faruk Kılınç seçildi.

Özgür Demir, Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti Afyonkarahisar Şubesi'nin, Afyonkarahisar'daki diğer Sivil Toplum Kuruluşları ile yakın iş birliği içinde çalışacağını ve eğitim faaliyetlerine ağırlık verileceğini belirtti.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.