İstanbul Kağıthane’deki silahlı saldırıda yer alan 4 şahıs yakalandı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, 18 Ağustos Pazar günü saat 22.20 sıralarında İstanbul Kağıthane’de gerçekleştirilen silahlı kavgayla ilgili soruşturmada 4 şahısın yakalandığını duyurdu.

İstanbul Kağıthane’deki silahlı saldırıda yer alan 4 şahıs yakalandı
Yayınlama: 19.08.2024
3
A+
A-

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 18 Ağustos Pazar günü saat 22.20 sıralarında İstanbul Kağıthane’de silahlı kavga hakkında geniş kapsamlı çalışma başlatıldığı belirtildi.

Açıklamada, olay yerinde yapılan incelemelerde kimlik bilgileri belirlenen A.A.E.Q., F.M. ve E.K. isimli şahısların yaralandığı ve sağlık görevlileri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından A.A.E.Q., isimli şahsın olay yerinde hayatını kaybettiği ifade edildi.

Hastaneye kaldırılan F.M.’nın hayati tehlikesi bulunurken, E.K.’nın tedavisinin ise bilinci açık bir şekilde devam ettiğinin bildirildiği açıklamada, “Güvenlik kamera kaydı görüntüleri detaylı bir şekilde incelemiş, bir şüpheli şahsın, araç içerisinde bulunan mağdur şahıslara yönelik silahla ateş açtığı belirlenmiş, olay yerinde kullanılan suç unsuru silah ile 8 adet boş kovan ele geçirilmiştir.” denildi.

Silahlı saldırıyı gerçekleştiren şüpheli şahsın olay yerinden yaya olarak kaçarken, kendisini olayyeri yakınlarında bekleyen bir araca binerek uzaklaştığının belirlirtildiği açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Şahısların izini kaybettirmek için 3 farklı araç kullandıkları anlaşılmıştır. Şüpheli 2 araç bulunmuş, araçlara yönelik yapılan incelemelerde kiralık olduğu belirlenmiş, yapılan aramalarda ise bir araç içerisinden 1 adet silah ele geçirilmiştir. Çalışmalar kapsamında, G.S., T.S., S.A., S.A.S.O., L.E.E. ve H.B. isimli şahısların olayın failleri olduğu, alacak verecek nedeniyle olayı gerçekleştirdikleri aileleri ile yapılan görüşmeler neticesinde belirlenmiştir.”

Kaçmasına yardım eden L.E.E., I.A., A.F.M.M. ve P.Y. isimli 4 şahıs yakalanırken yapılan aramalarda 2 silahın ele geçirildiği açıklandı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.