Kent Lokantası’nın üçüncü şubesi Karabağlar’da açıldı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın seçim döneminde verdiği sözlerden biri olan Kent Lokantası’nın üçüncü şubesi Karabağlar’da açıldı.

Kent Lokantası’nın üçüncü şubesi Karabağlar’da açıldı
Yayınlama: 19.08.2024
1
A+
A-

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tugay’ın 180 günlük görev süresini kapsayan Hızlı Eylem Planı’ndaki maddelerde verdiği sözlerden biri olan Kent Lokantası kent genelinde yaygınlaştırılıyor.

Ekonomik krizde yurttaşların sağlıklı, lezzetli ve uygun fiyatlı yemeğe ulaşmasını sağlamak için ilk ikisi tarihi Kemeraltı Çarşısı Balıkçılar Meydanı ve Çiğli Maltepe Mahallesi’nde hizmete alınan Kent Lokantası’nın üçüncü şubesi Karabağlar’da açıldı. Kaymakamlığın karşısında bulunan lokanta, hafta içi saat 11.30’dan itibaren hizmet verecek. Dört çeşit yemekten oluşan menü 50 TL’den sunulacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Grand Plaza AŞ’de görevli gıda mühendisi Ayşe Berfu Yalınsu, şunları söyledi:

“Gıda güvenliğini gözeterek Fuar İzmir’de yaptığımız üretimle Kent Lokantalarımıza yemeklerimizi gönderiyoruz. Menümüz son derece özenle, günlük yapılıyor. 4 çeşit yemekten oluşan menülerimizi 50 TL’ye vatandaşlarımıza sunuyoruz. Temelde lezzetli, sağlıklı ve ekonomik gıda var. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Cemil Tugay’ın da öncelik verdiği şekilde kentimizin farklı noktalarında lokantalarımızı artırmak için çalışıyoruz”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.