Çankırı Tuzcar Derneği üyeleri performans sergiledi

Çankırı Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen drift etkinliklerinde Çankırı Tuzcar Derneği üyeleri ile şehir dışından katılan driftçilerin performans sergiledi.

Çankırı Tuzcar Derneği üyeleri performans sergiledi
Yayınlama: 18.08.2024
2
A+
A-

Tuzbağları TOKİ alanı drift pistine dönüştü. Çankırı Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen organizasyona, kendilerini “Sokağın Çocukları” olarak isimlendiren Çankırı Tuzcar Derneği üyeleri ile şehir dışından katılan driftçilerin performans sergiledi.

Driftçiler, arabaları ile yaptıkları hızlı manevralarla zemine zikzaklar çizdi. Gösteride Çankırı Valisi Fırat Taşolar ve Belediye Başkanı İsmail Hakkı Eseni usta driftçiler ile birlikte halkı selamladı.

Kısa bir konuşma yapan Başkan Esen, “Bugün festivalimizin son gününe drift etkinliklerimiz ile başlıyoruz. İki yıl profesyonel drifçiler getirmiştik, bu yıl da Çankırı’mızın çocukları burada gösteri yapacak. Bizim çocuklarımız da bu sporu yapıyor dedik. Yeter ki fırsat verilsin. Fırsat verilince nelerin yapıldığını gördük. Tüm güvenlik önlemlerini aldık. İstedik ki drifti bile Çankırılı sporcularımız, gençlerimiz yapsın. Her yaştan vatandaşımız burada. Keyifle, zevkle izlediler.” diyerek tüm katılımcılara teşekkür etti.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.