CHP’li Erol: Türkiye Cumhuriyeti var olduğu sürece teröristlere boyun eğmeyecektir

Elazığ, 17 Ağustos (Hibya) – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Türkiye Cumhuriyeti var olduğu sürece ne terör örgütlerine ne de teröristlere hiçbir zaman boyun eğmeyeceğini söyledi.

CHP’li Erol: Türkiye Cumhuriyeti var olduğu sürece teröristlere boyun eğmeyecektir
Yayınlama: 17.08.2024
2
A+
A-

18 Ağustos 2016 tarihinde Elazığ Emniyet Müdürlüğü'ne teröristler tarafın bomba yüklü araçla saldırı düzenlenmiş, saldırı sonucunda 3 polis memuru şehit olmuş, 251 kişi de yaralanmıştı.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ Emniyet Müdürlüğü’ne düzenlenen bombalı saldırının 8. yıl dönümünde terörü lanetleyerek, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Bugünün Elazığ tarihi için önemli bir gün olduğunu söyleyen Erol, “Hepimizin hatırlayacağı gibi 18 Ağustos 2016 tarihinde hain terör örgütünün Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü'ne saldırısı sonrası polis memurlarımızdan şehitlerimiz ve sivil halkımızdan yaralılarımız olmuştu. Şehitlerimizi saygı ile anıyorum.” dedi.

Erol, Türkiye Cumhuriyeti var olduğu sürece ne terör örgütlerine ne de teröristlere hiçbir zaman boyun eğmeyeceğini belirterek, şunları ifade etti:

“Cumhuriyetimizin, devletimizin, vatanımızın, milletimizin birliği ve beraberliğini bozamayacaklardır. Teröre karşı lanet duygularımı bu vesile ile tekrar gündeme getiriyor, tüm Elazığlı hemşerilerimi sevgi ve saygı ile selamlıyorum.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.