İstanbul Zeka Oyunları Yarışması için başvurular başladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Türkiye Zeka Vakfı iş birliği ile İstanbul Zeka Oyunları Yarışması düzenleniyor.

İstanbul Zeka Oyunları Yarışması için başvurular başladı
Yayınlama: 16.08.2024
1
A+
A-

Katılımcıların düşünme ve problem çözme alışkanlıklarını ve yeteneklerini geliştirmeye katkıda bulunmayı amaçlayan yarışmanın başvuruları 11 Eylül’e kadar İstanbul Senin mobil uygulaması ile genclikspor.ibb.istanbul web sitesinden alınıyor.

Çocuklar, gençler ve yetişkinler kategorisinde düzenlenen yarışmaya çocuklarda 9 – 13 yaş arası, gençlerde 14 – 18 yaş arası, yetişkinlerde ise 19 – 49 yaş arası bireyler katılabiliyor. Düşünme ve problem çözme alışkanlıklarını ve yeteneklerini geliştirmeye katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen yarışma klasik kağıt kalem oyunlarından; sözel, sayısal, görsel ve mantık alanlarındaki orijinal zeka sorularından oluşuyor. 

11 Eylül’de sona erecek başvuruların ardından 16 – 22 Eylül arasında elemeler, 26 Ekim’de ise yarı finaller yapılacak. Elemelerin ve yarı finallerin çevrimiçi olarak düzenleneceği yarışmanın finali ise katılımcılara duyurulacak tarihte ve yerde yazılı olarak gerçekleştirilecek.

Yarışmanın sonunda her kategorinin birincisi diz üstü bilgisayar, ikincisi akıllı cep telefonu, üçüncüsü ise tablet ödülünün sahibi olacak. Ayrıca ilk 10’a giren tüm yarışmacılara sürpriz ödüller verilecek. 

İstanbul Zeka Oyunları Yarışması için başvurular başladı


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.