Chery Tiggo 7 Pro Max, yolculuğu keyifli ve sorunsuz hale getiriyor

Yenilenen Chery TIGGO 7 Pro Max, şık bir görünüm, yüksek performans ve ailelerin ihtiyaçlarını karşılamak için düşünülmüş akıllı teknolojilerle her yolculuğu keyifli ve sorunsuz hale getirerek bu dengeyi somutlaştırıyor.

Chery Tiggo 7 Pro Max, yolculuğu keyifli ve sorunsuz hale getiriyor
Yayınlama: 16.08.2024
1
A+
A-

Chery TIGGO 7 Pro Max, pazara sunulduğu ilk andan itibaren Türk kullanıcıların gözdesi olmayı başardı. Sürüş heyecanını aile konforuyla bir arada sunan TIGGO 7 Pro Max, şık bir görünüm, yüksek performans ve ailelerin ihtiyaçlarını karşılamak için düşünülmüş akıllı teknolojileriyle her yolculuğu keyifli ve sorunsuz hale getirerek bu dengeyi somutlaştırıyor.

Pasif Giriş Pasif Marş (PEP) sistemiyle donatılan TIGGO 7 Pro Max, en gelişmiş güvenlik donanımlarını sunuyor ve hareket ettiğinde kapıları otomatik kilitleyen, durduğunda ise kilidi otomatik açan akıllı özellikler ile araç güvenliğini artırarak aileyle yapılan yolculuklar için ek güvenlik sağlıyor.

Chery TIGGO 7 Pro Max'in kabini en gelişmiş teknolojileri sürücünün hizmetine sunuyor. Araç, sürücülerin basit sesli komutlarla çeşitli özellikleri yönetmesini sağlayan yapay zeka sesli komut sistemine sahip. Bu akıllı teknoloji, konfor ve güvenliği artırmasının yanı sıra sürüş keyfini çok daha pratik bir hale getiriyor. Sürücünün gövdesini arkadan tamamen saran koltuklar ve bel destek sistemi, uzun yolculuklarda sürücüye fazlasıyla yardımcı olarak yorgunluğu kayda değer biçimde azaltıyor. Sadece en gelişmiş teknolojiler değil, aynı zamanda günlük hayatta en çok işe yarayan pratik özellikler de TIGGO 7 Pro Max’in premium algısını yükselterek, sınıfının en donanımlı aracı olmasını sağlıyor.

TIGGO 7 Pro Max yalnızca sürücünün değil, ailedeki her bireyin konforuna odaklanıyor. Gerek ön gerekse arkadaki yolcular için geniş bir alan sağlayan ferah ve konforlu iç mekan, en gelişmiş teknolojileri ailedeki her bir birey için sunuyor. Büyük panoramik açılır tavan geniş bir görüş alanı sunuyor ve kabini aydınlatıyor. TIGGO 7 Pro Max, gerek uzun tatiller gerek günlük alışverişler için aileyle yapılan tüm yolculuklarda ihtiyaç duyulan tüm gereksinimleri karşılayan büyük bir bagaja sahip; elektrikli bagaj kapağı bagajın daha rahat yüklenmesini sağlayarak konfor unsurunu artırmaya yardımcı oluyor.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.