ATP, POS Sistemleri’nde 230 milyon TL’ye yakın geliriyle ilk sırada yer aldı

Bu yıl 25’incisi gerçekleştirilen ve Türkiye’nin en büyük 500 bilişim şirketinin değerlendirildiği “Bilişim 500 Araştırması” sonuçları açıklandı.

ATP, POS Sistemleri’nde 230 milyon TL’ye yakın geliriyle ilk sırada yer aldı
Yayınlama: 16.08.2024
1
A+
A-

“Evren Boşlukları Sevmez” sloganıyla bu yıl 25'incisi gerçekleştirilen ve Türkiye'nin en büyük 500 bilişim şirketinin değerlendirildiği “Bilişim 500 Araştırması” sonuçları açıklandı. ATP, Donanım Kategorisi – POS Sistemleri alanında 230 milyon TL’ye yakın geliriyle beş yüz şirket arasında ilk sırada yer aldı.

Araştırmada farklı kategorilerde başarı gösteren ATP; Donanım Kategorisi'nde, Ağ Donanımı alanında üçüncü, Masaüstü Bilgisayar ve OEM Ürünleri alanında altıncı sırada yer aldı. Yazılım Kategorisi'nde ise ERP Yazılımı alanında altıncı, CRM Yazılımı alanında yedinci sıraya yerleşerek yazılım alanındaki varlığını ortaya koydu. 

ATP, Dış Kaynak Kullanım Hizmeti alanında dördüncü, Bulut Hizmeti alanında ise yedinci sırada konumlandı. Ayrıca, Plus Kategorisi’nde Sektörel Yazılım/Turizm alanında üçüncü, Finans ve Bankacılık alanında ise yedinci sırada yer aldı.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.