OKX’in ‘Benim Kumaşım’ etkinliği, Lando Norris’in F1 zaferine ışık tutuyor

Web3 ekosisteminin geleceğini inşa etmede öncü rol oynayan teknoloji şirketi ve McLaren Formula 1 Takımının Resmî Ana Ortağı OKX bugün, bu yıl Miami Grand Prix’sinde takımı adına kariyerinin ilk galibiyetini kutlayan McLaren F1 takımı pilotu Lando Norris’in başrolde olduğu son “Benim Kumaşım” etkinliği videosunu yayımladı.

OKX’in ‘Benim Kumaşım’ etkinliği, Lando Norris’in F1 zaferine ışık tutuyor
Yayınlama: 16.08.2024
0
A+
A-

OKX’in “Benim Kumaşım” etkinliği, kendi alanlarında zirveye ulaşmış olan isimlerin öne çıkan özellikleri hâline gelmiş olan cesaret, kararlılık ve dayanıklılıklarını vurguluyor. Yayımlanan son etkinlik videosunda Lando, 5 Mayıs’ta Miami Grand Prix’sinde takım adına kazandığı ilk galibiyetiyle sonuçlanan McLaren F1 Takımı pilotu olma yolculuğunu anlatıyor.

Lando ayrıca onu zafere taşıyan azmini, kararlılığını ve deneyimlerini de paylaşıyor. Lando, McLaren F1 takımı adına kariyerindeki ilk galibiyetini aldığı anda hissettiklerini ise şöyle anlatıyor:

“Miami’de bitiş çizgisini geçerken pek çok düşünce ve duygu bir aradaydı; mutluydum, rahatlamıştım ve bu noktaya ulaşmama katkısı olan tüm o anlar aklıma geldi.”

OKX Pazarlama Direktörü Haider Rafique konuya ilişkin açıklamasında şunları kaydetti:

“Benim Kumaşım” etkinliğimiz sporun rekabetçi dünyası ile kişisel yaşam yolculuklarımız arasında paralellikler kurmayı amaçlıyor. Aslında deneyimlerimizin, zaferlerimizin ve başarısızlıklarımızın nasıl da birlikte, iç içe geçerek karakterimize, kumaşımıza işlediğine odaklanıyor. Lando’nun o dur durak bilmeyen mükemmellik arayışı ve sürekli kendini geliştirme çabası da bu evrensel yolcuğun güzel bir örneğidir.”

OKX’in “Benim Kumaşım” etkinliğinde şimdiye kadar, Manchester City erkek takımı oyuncuları Jack Grealish, Rúben Dias, Ederson Santana de Moraes, kadın takımının yıldızı Alex Greenwood ve efsanevi menajer Pep Guardiola’nın da aralarında bulunduğu OKX küresel elçilerinin hikayelerine yer verildi.

OKX ve McLaren Racing’in uzun dönemli ortaklığı, 2022 yılının mayıs ayında OKX’in McLaren Formula 1 Takımı ve McLaren Shadow Esports takımının Ana Ortağı olmasıyla duyurulmuştu. 2024 yılının ocak ayında daha da genişletilen  OKX ve MacLaren Racing ortaklığı, 2024 F1 sezonu süresince 20 yarışta McLaren F1 aracının yan panellerinde OKX logosunun ve araçlar üzerinde başka OKX marka yerleştirmelerinin yer almasını da kapsıyor. OKX ayrıca kısa bir süre önce, hayranların her Grand Prix’den hatıra niteliğinde bir esere sahip olmalarını sağlamak amacıyla, ücretsiz olarak mint edilebilen “Race Reward” dijital koleksiyon ürünlerini (NFT) sundu.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.