Başkan Er, resmi temaslarda bulundu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam’ı ziyaret etti.

Başkan Er, resmi temaslarda bulundu
Yayınlama: 16.08.2024
2
A+
A-

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Malatya’da yapımı devam eden ve yapılması planlanan hizmetler ve yatırımlar için Ulaştırma Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ve Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile görüşme gerçekleştirdi.

Bakan Uraloğlu ile bir araya gelen Başkan Er, Malatya’nın ulaşım ağını daha da güçlendirecek projeler üzerine bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Çevre Yolu, Kuzey ve Güney Kuşak Yolları başta olmak üzere yeni güzergahların geliştirilmesi ele alınırken, aynı zamanda hem şehir içi hem de şehirlerarası ulaşım, yeni şehirlerarası otobüs terminali ile feribot iskelesi ve tramvay gibi projeleri görüştü.

Başkan Er, resmi temaslarda bulundu

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı da ziyaret eden Er, Malatya’da yapılması planlanan gençlik merkezleri, spor tesisleri ve gençlere yönelik projelerle ilgili bir görüşme yaptı.  

Başkan Er, Uraloğlu ve Bak’ın ardından İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam ile de bir araya geldi.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.