Köksan Holding, Gaziantep Futbol Kulübü’ne forma sponsoru oldu

Süper Lig’de 2024-2025 sezonunun başladığı bu günlerde, hayata geçirilen sponsorluk anlaşmalarına bir yenisi eklendi. Türkiye’nin önde gelen holdinglerinden olan ve plastik sektöründe öncü konumuyla faaliyet gösteren Köksan Holding, Gaziantep Futbol Kulübü’ne 2024-2025 sezonu boyunca forma sponsoru oldu.

Köksan Holding, Gaziantep Futbol Kulübü’ne forma sponsoru oldu
Yayınlama: 16.08.2024
3
A+
A-

Futbolseverler 9 Ağustos’ta başlayan ve ilk haftası geride kalan Trendyol Süper Lig heyecanını yaşarken bir yandan da kulüplerle firmalar arasında yapılan sponsorluk anlaşmaları netleşmeye başladı. Bu doğrultuda sektörünün öncüsü, köklü markaların tercihi olan Köksan Holding, Süper Lig’in güçlü takımlarından Gaziantep Futbol Kulübü’ne 2024-2025 sezonu boyunca forma sponsoru oldu. 

Yapılan sponsorluk anlaşması kapsamında Gaziantep Futbol Kulübü, bu sezon Köksan Holding logolu formalarla mücadele edecek. 

Gaziantep Futbol Kulübü’nün arkasındaki güç olacak

Sponsorluğa yönelik bir açıklama yayınlayan Köksan Holding “Trendyol Süper Lig’de mücadele eden şehrimizin takımı Gaziantep Futbol Kulübü’ne 2024-2025 sezonu boyunca forma sponsoru olduğumuzu mutlulukla duyuruyoruz. Sezon boyunca verilecek zorlu mücadelede ve başarıya giden yolda tüm desteğimizle kulübümüzün yanında olacağız. Gaziantep Futbol Kulübü’ne başarılarla dolu bir sezon diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Sporun birleştirici gücünü destekliyoruz

Sponsorluktan memnuniyet duyduklarını belirten Köksan Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve  CEO’su Murat Kökoğlu, yaptığı açıklamada görüşlerini “Gaziantep Futbol Kulübü ile gerçekleştirdiğimiz forma sponsorluğu anlaşması, Köksan Holding olarak spora verdiğimiz değerin bir yansımasıdır. Gaziantep şehrinin enerjisini temsil eden kulübümüzün yanında olmaktan gurur duyuyoruz. Bu işbirliğimizle hem sporun birleştirici gücünü desteklemek hem de şehrimizin markasını daha geniş kitlelere duyurmak istiyoruz. Gaziantep Futbol Kulübü’ne başarı dolu bir sezon diliyor, bu birlikteliğin uzun yıllar devam etmesini temenni ediyoruz.” sözleriyle dile getirdi. 

Hedeflerimize ulaşma yolunda önemli bir adım

Köksan Holding ile yapılan sponsorluk anlaşmasının önemine dikkat çeken Gaziantep Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Serhat Tümer “Gaziantep’in iki önemli değeri arasında yapılan sponsorluk anlaşması, kulübümüz için büyük bir gurur ve mutluluk. Bu işbirliği, takımımızın hedeflerine ulaşması yolunda önemli bir adım niteliğinde. Sponsorumuza bu değerli desteklerinden dolayı teşekkür ediyor, birlikte elde edeceğimiz başarılarla dolu bir sezon diliyoruz.” dedi.

Devlerin tedarikçisi

Köksan’ın kuruluşu yarım asır öncesine dayanıyor. Gaziantep’te bin 500 metrekarelik küçük bir tesiste gıda üretimi yapan şirketi için gıda ambalajı tedariğinde zorluklar yaşayan girişimci Asım Kökoğlu, 1968 yılında ambalaj sektörüne girmeye karar verdi. İhtiyaçlar nedeniyle giriş yaptığı bu alanın hızlı büyümesi, Kökoğlu’nun gıda alanından çıkarak ambalaj sektöründe devam etmesi sonucunu doğurdu. Şirketin teneke imalatıyla başladığı ambalaj sektöründeki yolculuğu zamanla pet şişe ve kavanoz, pet preform, pet kapak, pet levha ve pet resin hammadde yatırımları ve üretimleriyle devam etti. Bugün ise yüksek kapasitesiyle uluslararası belgelere sahip olan şirket, Nestle, Coca Cola, Pepsi, Danone, Sab Miller gibi birçok dev gıda firmasının onaylı tedarikçisi konumunda.

84 ülkeye ihracat

Bugün, Köksan’ın 84 ülkeye ihracatı bulunuyor. Şirketin yurtdışı ağı ise çok geniş. En çok ihracat yaptığı ülkeler Irak, ABD, İtalya ve Libya. Köksan’ın ihracatı son üç yıldır artış gösteriyor. Şirketin 2014 yılında 128 milyon dolar olan ihracatı geçen yıl 150 milyon dolara kadar çıktı.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.