Sunay Akın, Bursa’da belediye yöneticileriyle bir araya geldi

Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki müzeleri ziyaret eden şair, yazar, araştırmacı ve tiyatro oyuncusu Sunay Akın, belediye yöneticileriyle bir araya gelerek bilgi paylaşımında bulundu.

Sunay Akın, Bursa’da belediye yöneticileriyle bir araya geldi
Yayınlama: 15.08.2024
1
A+
A-

Yeni müzecilik anlayışla geçmişin hikayelerini günümüze taşıyan Bursa Büyükşehir Belediyesi, müzecilik alanında yaptığı çalışmalar ile de bilinen Sunay Akın'ı bilgi ve deneyimlerinden faydalanmak üzere kentte ağırladı. Bursa Kent Müzesi, Karagöz Müzesi ve Zindankapı Güncel Sanat Galerisi’ni gezen Akın, müze yöneticileriyle tasarım ve sergileme konularında fikir ve deneyimlerini paylaştı.

Bursa’yı çok sevdiğini dile getiren Sunay Akın, Bursa’da müzecilik anlamında önemli çalışmalar yapıldığını söyledi. Büyükşehir Belediyesi’nin müzecilik alanında deneyimli bir ekibe sahip olduğunu belirten Akın, “Bursa’da daha ne yapabiliriz? Daha farklı nasıl kültür etkinlikleri, müze alanları açabiliriz? Bu konuda düşüncelerimi paylaşmak üzere Bursa’ya geldim. Ülkemizdeki müzecilik adına bu davetten büyük mutluluk duydum. Çok seviyorum Bursa’yı. Burada çok güzel çalışmalar var. Çok iyi bir ekip var. Bundan sonra çok daha güzel çalışmalar olacağını umut ediyorum” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.