OKX Web3 Cüzdan, Blink’leri destekleyen ilk çoklu zincir cüzdanı oldu

OKX Web3 Cüzdan kullanıcıları artık birden fazla zincir üzerinde ücretsiz bir şekilde token stake etme ve swap gibi blok zinciri işlemlerini doğrudan sosyal medya siteleri üzerinden başlatabiliyorlar.

OKX Web3 Cüzdan, Blink’leri destekleyen ilk çoklu zincir cüzdanı oldu
Yayınlama: 15.08.2024
0
A+
A-

Web3 ekosisteminin geleceğini inşa etmede öncü rol oynayan teknoloji şirketi OKX bugün, Web3 Cüzdan platformunda artık tüm EVM uyumlu zincirlerde, zincir üstü işlemleri tıklanabilir bağlantılara dönüştüren araçlar olan Blink’lerin (Blockchain Links, Blok Zinciri Bağlantıları) desteklendiğini duyurdu. Bu gelişme ile birlikte OKX Web3 Cüzdan, Blink’ler özelliğini Solana’nın ötesine taşıyarak birden fazla zincir için kullanıma sunan ilk çoklu zincir cüzdanı oldu.

OKX Web3 Cüzdan kullanıcıları artık birden fazla zincir üzerinde, hızlı, kolay ve ücretsiz bir şekilde token stake etme ve swap gibi zincir üstü işlemleri doğrudan tercih ettikleri sosyal medya platformu üzerinden başlatabiliyorlar. Kullanıcılar bunu belirli bir OKX Web3 Cüzdan ürünü sayfasının URL’sini kopyalayıp bu Blink’leri, X ve Discord gibi Blink’lerin desteklendiği web siteleri ve sosyal medya platformlarında paylaşarak yapabiliyorlar. Böylece kullanıcılar, sekme veya site değiştirmek zorunda kalmadan, doğrudan bir sosyal medya gönderisi veya mesajı üzerinden işlemleri başlatabiliyorlar. Böylece paylaşılan bir Blink’e tıklayarak doğrudan bir X gönderisi üzerinden bir NFT satın almak artık mümkün hale geliyor.

OKX’in Baş İnovasyon Direktörü Jason Lau konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

“OKX Web3 Cüzdan, zincir üstü dünyaya erişmenin en etkin yollarını sunmaktadır. Çoklu zincir Blink desteğinin de eklenmesiyle birlikte, kullanıcılarımız artık doğrudan aşina oldukları site ve platformlar üzerinden, çok daha çeşitli zincir üstü işlemleri gerçekleştirebiliyorlar. Ayrıca hem Solana hem de EVM ekosistemlerindeki diğer ortaklarımızla, uygulamalarının geniş çapta desteklenmesini sağlamak amacıyla iş birliklerimizi sürdürüyoruz. Bu çalışmalarımız sonucunda kullanıcılarımız çok yakında sürekli genişleyen bir yelpazedeki kesintisiz işlemleri deneyimleyebilecekler.”

Bu son yenilik, OKX Web3 Cüzdan ile Solana blok zincirindeki kullanıcı deneyimini geliştirmek için araçlar ve özellikler oluşturmaya odaklanan, Blink’lerin arkasındaki Dialect ekibinin gerçekleştirdiği stratejik iş birliğinin ürünüdür. 

Bu gelişme, OKX Web3 Cüzdan platformuna Solana Blink desteğinin yakın zamanda eklenmesinin ardından duyuruldu. OKX’in “dilediğiniz zincirde, zincir üstü işlemler” anlayışı doğrultusunda, OKX Web3 Cüzdan platformuna kısa süre önce TON desteğini de eklemesiyle toplam uyumlu blok zinciri sayısı 100’e ulaştı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.