MURGEM mezunu Koç, Diş Hekimliği Fakültesi’ni kazandı

Antalya Muratpaşa Belediyesine ait olan Muratpaşa Gençlik Eğitim Merkezi (MURGEM) mezunu Onur Ege Koç, Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’ni kazandı.

MURGEM mezunu Koç, Diş Hekimliği Fakültesi’ni kazandı
Yayınlama: 15.08.2024
3
A+
A-

Antalya Muratpaşa Belediyesine ait olan Muratpaşa Gençlik Eğitim Merkezi (MURGEM) mezunu Onur Ege Koç, YKS sayısal puan türünde Türkiye 10 bin 634’üncüsü olarak Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’ni kazandı.

MURGEM, 2024 YKS'de yüzde 87’lik başarı oranına ulaştı. MURGEM’in 498 öğrencisinden 432’si bir üniversiteye yerleşirken 91 öğrenci ise tercih yapmadı. MURGEM'in en iyi dereceleri sayısal puan türünde Türkiye 10 bin 634’üncü olan Onur Ege Koç, sözel puan türünde ise Hazar Selimoğlu oldu. Selimoğlu, Türkiye bin 273’üncüsü oldu. 

Muratpaşa Belediyesi’nin Zeytinköy Destek Eğitim Kursu Merkezi’nde ilkokuldan itibaren eğitim alan ve MURGEM mezunu olan Koç, “İlk ve ortaöğretimden sonra 10 ve 11’inci sınıfta MURGEM’deydim. Hocalarımız dönem boyunca hem kaliteli eğitim verdiler hem de bunu eğlenceli bir şekilde yaptılar. Bu sonuç MURGEM sayesinde oldu” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.