Başkan Eşki, İZSU Genel Müdürü Erdoğan ile incelemelerde bulundu

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, altyapı yatırımlarında koordinasyonun sağlanarak zaman kazanılması amacıyla İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İZSU) Genel Müdürü Gürkan Erdoğan ile saha incelemesi yaptı.

Başkan Eşki, İZSU Genel Müdürü Erdoğan ile incelemelerde bulundu
Yayınlama: 15.08.2024
2
A+
A-

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İZSU) Genel Müdürü Gürkan Erdoğan'ın ziyareti kapsamında görüşme gerçekleştirdi.

Ardından Başkan Eşki ve Genel Müdür Erdoğan İZSU’nun Bornova’da gerçekleştireceği yatırımları yerinde inceleyerek yatırım programında öncelikler belirlendi.

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, başta İzmir Büyükşehir Belediyesi olmak üzere tüm kurumlarla uyumlu bir çalışma içinde olduklarının altını çizerek, “Göreve geldiğim günden bu yana Bornova’da yoğun bir asfaltlama, yol ve kaldırım tamiri çalışması başlattık. Her sabah erkenden mahallelerimizi ziyaret edip, sorunları tespit ediyoruz ve çözüm için hızla adımlarımızı atıyoruz. Yol çalışmalarımızı İZSU’nun planladığı yatırımlar, bakım onarım çalışmalarına göre düzenliyoruz. İZSU Genel Müdürümüz Gürkan Erdoğan ve ekibiyle yaptığımız koordinasyon toplantılarıyla sürecin etkin biçimde yönetilmesini, önceliklerin belirlenmesini ve karşılıklı yardımlaşmayı hedefliyoruz” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.