Elazığ’da AK Parti’nin 23. kuruluş yıl dönümü programı düzenlendi

Elazığ, 14 Ağustos (Hibya) – AK Parti Elazığ İl Başkanlığı, AK Parti’nin 23. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla il binasında program düzenledi.

Elazığ’da AK Parti’nin 23. kuruluş yıl dönümü programı düzenlendi
Yayınlama: 14.08.2024
1
A+
A-

AK Parti Elazığ İl Başkanvekili Semih Tekmen, AK Parti'nin 23. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla parti binasında yol ve dava arkadaşlarıyla bir araya geldiklerini belirterek “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 81 il teşkilatına hitaplarına dinledik. Türkiye sevdasıyla, güçlü teşkilatı ve yönetimiyle, ülkemizi geleceğe taşıyan benzersiz hizmetlere imza atan AK Parti, sadece bir siyasi hareket değil, aynı zamanda Türkiye'nin kültürel ve tarihi kimliğini dünya sahnesinde güçlü bir şekilde temsil eden büyük bir vizyondur.” dedi.

AK Parti'nin eser siyaseti ile hayalleri gerçeğe dönüştüren bir parti olduğunu ifade eden Tekmen, “AK Parti'nin hikayesi, bir milletin aşk hikayesidir. AK Parti döneminde; ekonomide, siyasette, sosyal alanda, dış politikada, güvenlik alanında, eğitimde, sağlıkta ve ulaşımda inanılmaz reformlara imza atıldı. Ve elde ettiğimiz kazanımlarla Türkiye; dünyada vazgeçilmez, belirleyici, aktif dış politikasıyla önemli bir küresel aktör haline geldi. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 26 Mart 1999, Kısıklı'dan Pınarhisar'a… Bu şarkı burada bitmez dedi. Bizler de diyoruz ki, bu şarkı burada bitmeyecek…” şeklinde konuştu.

AK Parti'nin 23. kuruluş yıl dönümünü kutlayan İl Başkanvekili Tekmen, “Kurulduğu günden bu yana AK Parti teşkilatlarında görev almış tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyor, ahirete irtihal etmiş olanlara da Allah'tan rahmet diliyorum.” açıklamasını yaptı.

Program sonunda İl Başkanvekili Tekmen, AK Parti'nin kuruluş yıl dönümü olan 14 Ağustos 2001 doğumlu Semih Özlü'ye, Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaleme aldığı “Daha Adil Bir Dünya Mümkün” adlı kitabı hediye etti.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.