Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Ağustos Ayı ilk birleşimi yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Ağustos Ayı ilk birleşimi Malatya Büyükşehir Meclis Başkan Vekili Ramazan Ayhan Başkanlığı’nda yapıldı.

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Ağustos Ayı ilk birleşimi yapıldı
Yayınlama: 14.08.2024
0
A+
A-

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Ağustos Ayı ilk birleşimi Malatya Büyükşehir Meclis Başkan Vekili Ramazan Ayhan Başkanlığı’nda 14 Ağustos Çarşamba günü saat 15.00’te Büyükşehir Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Malatya Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Ramazan Ayhan Meclis açılışında kısa bir konuşma gerçekleştirerek, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda boksta 54 kiloda final müsabakasına çıkan ve gümüş madalya kazanan Hatice Akbaş’ı tebrik etti.

Ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. İlk olarak gündeme alınması gereken ek maddeler oylanarak kabul edilirken, bazı imar ağırlıklı maddeleri de görüşülerek karara bağlandı. Bazı gündem maddeleri ise ilgili komisyonlara havale edilirken diğer bazıları da bir sonraki toplantıda görüşülmek üzere ertelendi.

Belediye Meclisi Ağustos Ayı Toplantılarının 2. birleşiminin de, 16 Ağustos 2024 Cuma günü saat 15.00’te yapılmasına karar verildi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.