İmamoğlu, olimpiyatlarda bronz madalya kazanan Aydın ve Çavuşoğlu’nu tebrik etti

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2024 Paris Olimpiyatları’nda Türkiye’ye bronz madalya kazandıran İBB Spor Kulübü sporcuları, Nafia Kuş Aydın ve Buse Tosun Çavuşoğlu’nu Saraçhane’deki makam odasında ağırlayıp, tebrik etti.

İmamoğlu, olimpiyatlarda bronz madalya kazanan Aydın ve Çavuşoğlu’nu tebrik etti
Yayınlama: 14.08.2024
0
A+
A-

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, tekvando'da Nafia Kuş Aydın'ı, güreşte ise Buse Tosun Çavuşoğlu'nu 2024 Paris Olimpiyatları’nda Türkiye’ye bronz madalya kazandıran İBB Spor Kulübü sporcuları olarak Saraçhane’deki makam odasında ağırlayıp, tebrik etti.

İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş, Genel Sekreter Erdem Aslanoğlu, İBBSK ve Kadın Güreş Milli Takım Antrenörü Efraim Kahraman ve İBBSK Tekvando Teknik Direktörü Ali Özen de buluşmada, milli sporcular Aydın ve Çavuşoğlu’na eşlik etti.

İBB Spor Kulübü’nün amatör branşlara verdiği destekle öne çıktığını belirten İmamoğlu, şunları söyledi:

“Biz, kesinlikle, özellikle olimpik branşlar, özellikle de amatör sporlar ve bireysel sporlar konusunda olabildiğince daha yüksek seviyede hem bütçesiyle hem tesisleriyle hem sporcularıyla beraber yaşadığı ve yakaladığı aile ve güçlü profesyonel ortamıyla, ülkemizin lokomotifi olmak zorunda. Bu vizyonla da yola devam edeceğiz. Bu konuda da sizin özellikle bu olimpiyatlarda başarınızın onlara da moral olacağını hem bu işin içinde emek veren yöneticilerimizden, hocalarımıza herkese moral olacağını, bunun ne kadar keyifli bir şey olduğunu hissederek daha da büyüteceklerine eminim. Sizi tebrik ediyorum.”

İmamoğlu, olimpiyatlarda bronz madalya kazanan Aydın ve Çavuşoğlu’nu tebrik etti

Tekvando dalında 67 kiloda bronz madalya kazanan Aydın da üzerinde emeği olan herkese teşekkür ederek, “İstanbul Büyükşehir'in ben sporcusu değil, gerçekten evladı oldum. Ben sürekli tesiste kalan bir sporcuyum orada. Cebeci Spor Kompleksi'nde. Aşçısından tutun, orada temizlik yapan ablaya kadar orada o kadar güzel bir bağ oldu ki yani. Kazandığımda, geldiğimde onların tepkisi o kadar inanılmazdı ki. Birlikte başardık gerçekten” dedi.

2024 Paris Olimpiyatları’nda, güreş dalında 68 kiloda bronz madalya kazanan Çavuşoğlu, “İBB adına benim kazanmış olduğum ikinci madalya. İlkinde altın madalya kazanmıştım. Bu madalyam da olimpiyat madalyası altın değerinde benim için. Umarım bundan sonra daha iyisini dünya şampiyonlarında tekrar yaşatmak nasip olur” şeklinde konuştu. İBBSK yöneticilerine ve hocalarına teşekkür eden Çavuşoğlu, “Her şey gayet güzel gitti. Ben de sizleri utandırmadığım için mutluyum” ifadelerini kullandı.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.