AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı, partinin kuruluş yıl dönümünü programlarla kutladı

Afyonkarahisar, 14 Ağustos (Hibya) – AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı, partinin 23’üncü kuruluş yıl dönümünü özel bir programla kutladı.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı, partinin kuruluş yıl dönümünü programlarla kutladı
Yayınlama: 14.08.2024
1
A+
A-

AK Parti’nin 23’üncü yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından 23 adet kurban kesimi gerçekleştirildi. Aynı zamanda, 23 çocuğun sünnet merasimi düzenlendi ve bu özel gün, toplumsal dayanışmanın bir sembolü olarak sürdürülen ‘zimem defteri’ geleneğiyle taçlandırıldı. Bu geleneğe uygun olarak, 23 ihtiyaç sahibi ailenin borçları ödenerek destek sağlandı.

Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan sünnet merasimi, kurban kesimi ve zimem defteri geleneğinin uygulanmasıyla devam etti.

Programda bir selamlama konuşması yapan İl Başkanı Turgay Şahin, “23 yıl önce bugün kurulan milletin bağrından çıkmış, organik bir parti, tabii bir oluşum olan AK Parti’miz bugün 23’üncü yıl dönümünde yine bağrından çıktığı halkın ve milletin yanında onların hizmetinde, onların emrinde yoluna devam ediyor. Bizler bugün burada Hz. İbrahim’in sünnetini ve Türk’ün töresini yaşatmak için sünnet merasimi tertip ettik. Yavrularımız bugün delikanlılığa ilk adımlarını atacaklar. İleride de okuyup, askerlik vazifelerini gerçekleştirip, iş güç sahibi olacaklar ve Türk’ün töresini yaşatmaya bu gelenekleri devam ettirmeye onlarda devam edecekler. Ben bu vesile ile kıymetli çocuklarımızı ve değerli ailelerini tebrik ediyor, merasimimize katılarak bizleri yalnız bırakmadığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven’de bir konuşma yaparak, “Genç erkek kardeşlerimizin delikanlılığa ilk adımını atışlarına hep birlikte şahit olacağız. Bugün bizler için önemli bir gün Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bundan 23 yıl önce ‘artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ sloganıyla çıktığı uzun yolun 23’üncü yıl dönümü. AK Parti teşkilatları olarak 23 yılda Türkiye’de, Afyonkarahisar’ımız da çok güzel hizmetler gerçekleştirdik. İnşallah bundan sonra ki süreçte de güzel hizmetlere imza atmaya devam edeceğiz.” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.