Başkan Büyükkılıç, AK Parti 23. Kuruluş Yıl Dönümü Programı’na katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti 23. Kuruluş Yıl Dönümü Programı’na katılarak konuşma yaptı.

Başkan Büyükkılıç, AK Parti 23. Kuruluş Yıl Dönümü Programı’na katıldı
Yayınlama: 14.08.2024
1
A+
A-

AK Parti Kayseri İl Başkanlığı ev sahipliğinde il binasında gerçekleşen 23’üncü Kuruluş Yıl Dönümü Programı’na Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra TBMM Milli Komisyon Başkanı, AK Parti Milletvekili Hulusi Akar, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Şaban Çopuroğlu ile Bayar Özsoy, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, AK Parti Kayseri Kadın Kolları Başkanı Meral Koşar, AK Parti Kayseri İl Gençlik Kolları Başkanı Hayri Danacı, ilçe belediye başkanları ile teşkilat mensupları katıldı.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, “Allah’ın izniyle Kayseri teşkilatları hep birlikte Cumhurbaşkanımızla beraber nice hedeflere yürümeye devam edecektir. Kuruluş yıl dönümümüz hayırlı, uğurlu olsun. Sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

Genel merkez tarafından hazırlanan kısa filmin izlenmesi sonrası kürsüye davet edilen Başkan Büyükkılıç, şunları söyledi:

“Her zaman olduğu gibi tek yumruk, tek yürek olarak ülkemizin büyümesi ve güçlenmesi için çalışırken diğer taraftan da şehrimizin gelişmesi için her türlü gayreti gösterdik, göstermeye devam ediyoruz. Geriye baktığımızda 23 yıl var, tabi bir başka anlamda da Kayseri için baktığımızda 94’ten beri Kayseri’de bir belediyecilik var. Son 23 yılda devlet olarak, hükümet olarak yaptığımız hizmetler var.”

TBMM Milli Komisyon Başkanı Hulusi Akar kentte yapılan projelerden bahsederek, “Lojistik merkez kuruluyor, iş insanlarımız, fabrikalarımız, ithalat, ihracat yapanlar için son derece önemli bir alan olacak. Birinci etabı tamamlandı, takriben bir hafta, 10 gün içerisinde açılacak ve Kayserili hemşehrilerimizin hizmetine girecek. Bilmeyenler varsa duysunlar, Büyükşehir Belediyemizin 1000 kapasiteli köpek ve 300 kapasiteli kedi barınakları var, hizmette, kullanılıyor, kapasitelerin arttırılması için çalışmalar devam ediyor” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.