Ukrayna Devlet Başkanı, Kursk bölgesindeki operasyonlar hakkında bilgi aldı

Kiev, 12 Ağustos (Hibya) – Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Genelkurmay Başkanı Oleksandr Syrskyi’den cephedeki savunma eylemleri ve Kursk bölgesindeki operasyonlar hakkında bilgi aldı.

Ukrayna Devlet Başkanı, Kursk bölgesindeki operasyonlar hakkında bilgi aldı
Yayınlama: 12.08.2024
1
A+
A-

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, Genelkurmay Başkanı Oleksandr Syrskyi ile görüşerek cephedeki savunma eylemleri ve Kursk bölgesindeki operasyonlar hakkında bilgi aldı.

Tüm askerler ve komutanlara dayanıklılıkları ve kararlı eylemleri için teşekkür eden Zelenski, “Ayrıca, İçişleri Bakanı, diğer hükümet yetkilileri ve Ukrayna Güvenlik Servisi'ne, operasyon bölgesindeki insani yardım planını hazırlamaları talimatını verdik.” açıklamasını yaptı.

Koordinasyon Merkezi, Ukrayna Savunma İstihbaratı, Ukrayna Güvenlik Servisi ve İçişleri Bakanlığı'na; Rus esaretindeki vatandaşların geri dönüşü için net ve şeffaf bir strateji hazırlamaları talimatı verildiğini aktaran Zelenski, “Savunma Bakanlığı'na ve diplomatlarımıza; topraklarımızı savunmak için uzun menzilli silahların kullanılmasına izin almak adına partnerlerimizden gerekli izinleri sağlamak için yapılması gereken eylemlerin listesini sunmaları talimatı verildi.” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.