Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ağustos Ayı Meclis Toplantısı yapıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç başkanlığında Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ağustos Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ağustos Ayı Meclis Toplantısı yapıldı
Yayınlama: 12.08.2024
2
A+
A-

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ağustos Ayı Meclis Toplantısı, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç başkanlığında yapılarak 88 gündem maddesi karara bağlandı.

Mecliste, Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı’nın, Melikgazi ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan yaklaşık 2,2 hektarlık alanda gerçekleştirilecek dönüşüm projesi ile ilgili, hak sahipleri ile uzlaşma görüşmeleri için uygulama esaslarının incelenmesi talebi hususunda hazırlanan İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporu da görüşüldü. Meclis üyeleri, bu talebi oy birliği ile kabul ederken, Başkan Büyükkılıç, “Camii Kebir’in yanındaki o bölge, daha önce burası planlandı, o bölgeyi rahatlatacak, şehrimize zenginlik katacak bir proje” dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ağustos Ayı Meclis Toplantısı yapıldı

Meclis üyeleri, Millet Bahçesi Şube Müdürlüğü oluşturulması amacıyla Park Bahçeler ve Ağaçlandırma Daire Başkanlığı'nın Kuruluş, Görev ve Çalışma Esasları Yönetmeliğinin düzenlenmesi talebi hususunda hazırlanan Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyon Raporunu görüştü. Talep, meclis üyelerince oy birliği ile kabul edildi.

Hacılar Belediyesi’ne 150 milyon TL, Bünyan Belediyesi’ne 60 milyon TL, Felahiye Belediyesi’ne 20 milyon TL ek bütçe verilmesi taleplerini de görüşen meclis üyeleri, talepleri ayrı ayrı oy birliği ile kabul etti.

Meclis üyeleri, Kayseri Emniyet Müdürlüğü’ne alınacak 10 adet araç için destek sağlanması talebini de görüşerek, oy birliği ile kabul etti.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.