Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Türkiye Ziraat Odaları Birliği’nin yönetimi ile görüştü

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türkiye Ziraat Odaları Birliği’nin yönetimi ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Türkiye Ziraat Odaları Birliği’nin yönetimi ile görüştü
Yayınlama: 12.08.2024
4
A+
A-

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, eylül ayında açıklanacak 2025-2027 dönemini kapsayan Orta Vadeli Program hazırlıkları kapsamında, tarım sektörünü ilgilendiren konuları istişare etmek, görüş ve önerilerini dinlemek üzere Türkiye Ziraat Odaları Birliği yönetimi ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bir araya geldiklerini açıkladı.

İklim değişikliği ve jeopolitik gelişmelere bağlı olarak tarım sektörünün stratejik öneminin her geçen gün arttığı bir dönemden geçildiğini belirten Yılmaz, “Biz de bu bilinçle politika belgelerimizi oluşturuyor, sektör temsilcilerimiz ile diyalog içerisinde ülkemizin ihtiyaçları doğrultusunda politikalarımızı şekillendiriyoruz.” dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, bugünkü toplantıda katılımcı bir anlayışla hazırlanan OVP sürecinde tarım ve gıda sektöründe  hem üretimi hem de verimliliği arttırmak ve tarım sektörünü genç nüfus açısından daha cazip hale getirmek için sektör temsilcilerinin fikirlerini aldıklarını bildirdi.

Yılmaz, görüş ve önerileriyle çalışmalara katkı sunan Türkiye Ziraat Odaları Birliği Başkanı Şemsi Bayraktar ve yönetimine teşekkür etti.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.