Eskişehir’de kürekler şampiyonluk için çekildi

Türkiye Kano Federasyonu ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin iş birliğiyle Eskişehir’de “Intercity Durgunsu Kano 2024 Türkiye Şampiyonası” düzenlendi.

Eskişehir’de kürekler şampiyonluk için çekildi
Yayınlama: 11.08.2024
2
A+
A-

Türkiye Kano Federasyonu 2024 faaliyet programında yer alan ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğini yaptığı, “Intercity Durgunsu Kano 2024 Türkiye Şampiyonası” Sarısungur Göleti’nde gerçekleştirildi.

Yarışlara aralarında Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü sporcularının da bulunduğu Türkiye’nin dört bir yanından 36 kulüpten 361 sporcu katıldı.

3 gün süren şampiyonada ilk gün 1000 m, ikinci gün ise 500 m yarışları gerçekleştirildi. Nefesleri kesen yarışlar sonunda 30 kategoride dereceye giren sporculara madalyaları ESKİ Genel Müdürü ve Türkiye Kano Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Özen, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Dr. Mehmet Ali Çeliksoy ile protokol üyeleri tarafından düzenlenen törenle verildi.

Şampiyonanın son gününde ise 200 m final yarışları gerçekleştirildi.  Büyük bir mücadeleye sahne olan ve izleyicilerin heyecanla takip ettiği yarışlar sonunda dereceye giren sporculara madalyalarını ve kulüplere kupalarını; Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Osman Ercan, Türkiye Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ESKİ Genel Müdürü ve Türkiye Kano Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Özen ve protokol üyeleri verdi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.