Ukrayna Başkanı Zelenski, personel toplantısı gerçekleştirdi

Kiev, 9 Ağustos (Hibya) – Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, personel toplantısı düzenledi.

Ukrayna Başkanı Zelenski, personel toplantısı gerçekleştirdi
Yayınlama: 09.08.2024
2
A+
A-

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, personel toplantısında ilk olarak Başkomutan Oleksandr Syrskyi'den güney, Kurakhove, Pokrovsk, Toretsk, Chasiv Yar ile Luhansk ve Harkiv bölgelerindeki duruma dair oluşturulan raporu dinledi.

Raporda Rusya'nın Ukrayna topraklarına yönelik saldırılar düzenlediği yönlere karşı savunma eylemlerinin de ele alındığını belirten Zelenski, personel tarafından insanları, kritik altyapıyı ve askeri tesisleri korumak için hava savunma sistemini güçlendirmeye yönelik bir planın onayladığını açıkladı.

Başkan Zelenski, İçişleri Bakanı Ihor Klymenko'nun yerel yetkililer ve topluluklarla işbirliği içinde okulların kapsamlı korunması üzerine bir rapor sunduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

“Dış İstihbarat Servisi Başkanı Oleh Ivashchenko da Rusya'nın yeni terörist planları hakkında bir rapor verdi. Bunların hepsini görüyoruz ve hazır olacağız. Son olarak, Ukrayna Güvenlik Servisi Başkanı Vasyl Maliuk, uzun menzilli özel operasyonları hakkında önemli bir rapor sundu. Çok verimli bir toplantıydı.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.