Lisanslı sporculardan Başkan Canpolat’a teşekkür

Şanlıurfa, 9 Ağustos (Hibya) – Haliliye Belediyesi bünyesinde yetişen lisanlı sporcular, sunulan imkanlardan ötürü Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

Lisanslı sporculardan Başkan Canpolat’a teşekkür
Yayınlama: 09.08.2024
2
A+
A-

Haliliye Belediyesi, bünyesindeki Aliya İzzetbegoviç Spor ve Yaşam Merkezindeki Tekvando Kursu ile şampiyon sporcular yetiştiriyor.  Türkiye Şampiyonası İl Seçmelerini birincilikle tamamlayan Haliliye Belediyesi bünyesindeki 4 lisanslı sporcu, Kastamonu’da yapılacak olan müsabakalara ise katılmaya hak kazandı.

48 kilogramda Muhammed Ali Bozkurt, 55 kilogramda Hüseyin Çiftçi, 73 kilogramda Muhammed Mintaş ve 63 kilogramda Durdu Akyüz birinci olurken, Türkiye Şampiyonasına katılacak gençler, Başkan Canpolat'a destekleri için teşekkürlerini iletti.

73 kilogramda birinci olan Haliliye Belediyesi bünyesindeki lisanlı sporcu Muhammed Mintaş, sağlanan imkanlardan ötürü teşekkür ederek, “Geçen gün yapılan Urfa elemesinde birincilik kazandım. Kastamonu’da şehrimizi ve Belediyemizi temsil etmeye hak kazandım. Bize ve takım arkadaşlarıma bu vesileyi sağlayan Mehmet Canpolat’a teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

55 kilogramda birinci olan Hüseyin Çiftçi ise, “Geçen gün yapılan ilk seçmelerinde il birincisi olarak ilimizi, belediyemizi temsil etmeye hak kazandım. Bana bu imkanı sağlayan Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat’a çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Öte yandan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise lisanlı sporcuların yetiştirildiği spor kurslarına kayıtların devam ettiği ve müracaatların spor merkezleri aracılığıyla alındığı belirtildi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.