Başkan Er’den Hekimhan ilçesine ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Hekimhan İlçesi’ni ziyaret etti.

Başkan Er’den Hekimhan ilçesine ziyaret
Yayınlama: 08.08.2024
2
A+
A-

Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Hekimhan İlçe gezisi programına ilk olarak Hekimhan Belediye Başkanı Mehmet Şerif Yıldırım’ı ziyaret edip istişarelerde bulundu. Daha sonra AK Parti Hekimhan İlçe Teşkilatı ve MHP Hekimhan İlçe Teşkilatlarını da ziyaret eden Başkan Er, Hekimhan esnaflarıyla görüşmeler gerçekleştirdi.

Hekimhan’da ziyaretlerin ardından Hekimhan muhtarlarıyla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Hekimhan ilçesinde yapılan, yapımı devam eden ve yapılacak olan hizmet ve yatırımlarla ilgili istişarelerde bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, “Malatya’da şu anda hak sahiplerinin konutlarının teslim edilmesi için çalışmalar yürütmekteyiz. Malatya’mızda şu anda 7 bin civarında konut teslim edildi. İkizce ve Çamurlu Toplu Konut alanlarında toplamda 8 bin civarında konutun teslimi inşallah kısa bir süre içerisinde yapılacak. Ayrıca inşaatı devam edenler var, ihale aşamasında olanlar, proje aşamasında olanlar var. Şehir Merkezinde yaklaşık olarak 44 rezerv alanı belirlendi. Birinci etap kapsamında şehir merkezinde çalışmalar devam ediyor. Çalışmalar belli bir aşamaya geldi.” diye konuştu.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.