JAECOO 7’nin lansmanı İstanbul’da gerçekleştirildi

JAECOO’nun Türkiye pazarına giriş yapmaya hazırlanan JAECOO 7 modelinin lansmanı İstanbul’da gerçekleştirildi.

JAECOO 7’nin lansmanı İstanbul’da gerçekleştirildi
Yayınlama: 08.08.2024
3
A+
A-

Chery Otomobil Grubu çatısı altında premium off-road SUV markası olarak yer alan JAECOO'nun Türkiye pazarına giriş yapmaya hazırlanan JAECOO 7 modelinin lansmanı, JAECOO Türkiye Başkan Yardımcısı Ahu Turan’ın ev sahipliğinde İstanbul’daki Beykoz Kundura Fabrikası'nda düzenlendi.

Moderatörlüğünü Ecem Erva Acar’ın yaptığı lansmanda JAECOO Türkiye Marka Müdürü Zeren Bektaş, OMODA I JAECOO Global Başkanı Shawn Xu, Baş Mühendis Peter John Matkin, JAECOO Eğitim Müdürü Ekrem Tosun konuşma yaptı.

JAECOO Türkiye Marka Müdürü Zeren Bektaş, markanın kalbinde üç ana unsur yattığını belirterek, “Bir tanesi zarafet, diğeri çevre dostu olması ve olmazsa olmaz en önemli özelliğimiz off-road. Çok büyük bir grubuz ve grubumuzda farklı müşteri kitlelerine hitap edecek farklı ürünlerimiz var.” dedi.

Kişiselleştirilmiş küresel bir marka olarak tamamen off-road deneyimlerine odaklandıklarını ifade eden OMODA I JAECOO Global Başkanı Shawn Xu, her pazara içten yanmalı, elektrikli ve şarj edilebilir hibrit gibi farklı teknoloji yollarıyla uyum sağlamaya çalıştıklarını söyledi.

Shawn Xu, aynı zamanda teknoloji odaklı bir marka oldukları için Frankfurt’ta Avrupa Ar-Ge merkezlerini tasarımdan araştırma ve geliştirmeye kadar her şeyi ele almak ve birinci sınıf küresel kalite sağlamak üzere kurduklarını dile getirdi.

JAECOO 7’nin her yol koşuluna uygun akıllı sürüş sistemleriyle donatılmış bir araç olduğuna dikkati çeken JAECOO Eğitim Müdürü Ekrem Tosun, “Buradaki kastımız sadece aracın tüm yol şartlarına uygun sürüş seçenekleri değil. Aynı zamanda birçok otonom seçeneğini de beraberinde bize sunuyor.“ diye konuştu.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.