Mondi, ”Ay Yıldızları” yarışmasında 11 ödül kazandı

Mondi, Türkiye’de Ambalaj Sanayicileri Derneği’nden (ASD) 11 ödül kazandı.

Mondi, ”Ay Yıldızları” yarışmasında 11 ödül kazandı
Yayınlama: 08.08.2024
1
A+
A-

Mondi, ambalaj sektörü için düzenlenen ''Ay Yıldızları'' yarışmasında 11 ödül kazanarak, ağır hizmet sanayi sektöründe inovasyonun itici gücü konumunun altını çizdi.

Müşterilerin özel ihtiyaçlarına göre uyarlanmış, sürdürülebilir, uygun maliyetli ambalaj çözümleri tasarlama konusunda tutkulu olduklarını belirten Mondi Corrugated Turkey Satış ve Pazarlama Direktörü Metin Morhayim, “Uzmanlardan oluşan ekibimiz, operasyonel gereksinimleri ve sürdürülebilirlik hedefleriyle uyumlu özelleştirilmiş çözümler geliştirmek için müşterilerimizle yakın bir şekilde çalışıyor. Mondi Group olarak ambalaj sektörü için ASD tarafından düzenlenen Ay Yıldızları yarışmasında 11 ödülün sahibi olmaktan onur duyduk.” açıklamasını yaptı.

Mondi, ”Ay Yıldızları” yarışmasında 11 ödül kazandı

Mondi'nin Türkiye'deki ThinkBox müşteri deneyimi merkezi, işletmelerin iş birlikçi atölyeler aracılığıyla çevreye duyarlı ambalaj çözümleri geliştiriyor. ThinkBox atölyeleri bugüne kadar elektrikli bisikletler için eBike Box, sıvılar ve tozlar için TankerBox ve güneş panelleri için Solar Panel Box gibi yenilikçi ağır hizmet çözümleri üretti.

İşletmeler, ambalaj stratejilerini geliştirmek ve ürünlerinin çevresel etkilerini artırmak için ThinkBox atölyelerine katılmaya davet ediliyor. Mondi'nin gelişmiş üretim tesisleri, işletmelerin Kapsam 1, 2 ve 3 sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşmalarını destekleyen özelleştirilmiş oluklu mukavva ambalaj çözümleri üretiyor.

Mondi, ”Ay Yıldızları” yarışmasında 11 ödül kazandı


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.